Antienos šašlykas su kuskuso kruopomis
ingredientai
450 g Kitchen me antienos šašlyko
Paprikos
mažos cukinijos
250 g kuskuso
Druskos
Tzatziki padažui:
1 stiklinė graikiško jogurto
2 agurkai
2 skiltelės česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
pagal skonį Druskos, pipirų

Antienos šašlykas su kuskuso kruopomis

45 min.
2–4 asmenims
Gaminimas
Paruošimas:
 
1. Ant medinių iešmelių veriame šašlyko gabaliuką, tada cukinijos gabaliuką, vėl šašlyką ir papriką. Taip susluoksniuojame visus iešmelius ir kepame įkaitintoje 200 °C orkaitėje 25 min. 
 
2. Kruopas suberiame į dubenį, sumaišome su druska, užpilame verdančiu vandeniu ir uždengiame. Palaukiame keletą minučių, kol kuskusas išbrinks.
 
3. Agurkus sutarkuojame burokine tarka ir rankomis gerai nuspaudžiame nuo skysčio. Viską sumaišome su jogurtu, česnaku, alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, druska ir pipirais.
 
 
Už receptą dėkojame Fitas.lt
Atgal į receptų sąrašą