240 g | Kitchen me k.r. antienos file |
125 g | perlinio kuskuso |
100 g | kuskuso |
125 ml | vandens |
50 g | burokėlių lapų |
2 vnt. | apelsinų |
1/2 | puodelio šviežių mėtų |
1/2 | puodelio šviežių petražolių |
40 g | smulkintų pistacijų |
1 v.š. | apelsinų sulčių |
1 v.š. | citrinų sulčių |
1/2 v.š. | alyvuogių aliejaus |
1 v.š. | vynuogių acto |
1/2 a.š. | dijon garstyčių |
žiupsnelio | druskos |
Salotos gavosi lengvos, gaivios, tinkančios šventiniam stalui. Antiena čia yra pagrindinis akcentas, nes rūkyta mėsa salotoms suteikia ypatingą pikantišką skonį.
Mėta irgi čia itin svarbi, tad siūlau jokiu būdu šių dviejų produktų nepraleisti.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Skaniai ir sveikai!