Antienos kulšelės keptos orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis
ingredientai
600 g Kitchen me antienos kulšelės su prieskoniais
1 stiklinė ryžių
5 džiovintos slyvos
žiupsnelis druskos
1 a.š. ryžių prieskonių
300 ml karšto vandens

Antienos kulšelės keptos orkaitėje su ryžiais ir džiovintomis slyvomis

50 min.
2 porcijos
Gaminimas

Į troškintuvą beriame ryžius, druską, ryžių prieskonius, dedame gabalėliais pjaustytas džiovintas slyvas. Ant viršaus uždedame antienos kulšeles. Viską užpilame karštu vandeniu. Turėtų vanduo viską apsemti, tad jo kiekį reguliuokite pagal save. Indą uždengiame dangčiu ir pašauname į įkaitintą iki 200* C T orkaitę. Kepame 1 val. Baigiant kepti troškintuvą galima atidengti ir pabaigti kepti, kad viskas gražiai apskrustų. 

 

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę.

Atgal į receptų sąrašą