ANTIENOS FILE SU SALDŽIOMIS BULVĖMIS
ingredientai
350 g KitchenMe Antienos filė tradiciniai pjausniai
2 vnt. saldžių bulvių
200 g šparaginių pupelių (geriausia šviežių)
50 g sviesto
2 skiltelės česnako
žiupsnelis Rūkytos paprikos milteliai
Druska, pipirai, žolelės
Alyvuogių aliejus

ANTIENOS FILE SU SALDŽIOMIS BULVĖMIS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Saldžias bulves nulupame supjaustome vienodo dydžio juostelėmis. Ant jų beriame smulkiai pjaustytą česnaką, žiupsnelį druskos, pipirų, saldžios paprikos ir aliejaus. Viską išmaišome ir kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Tuomet keptuvėje ant sviesto apkepiname šparagines pupeles. Kol daržovės kepa paruošiame mėsą. Apkepiname ją ant keptuvės, abi puses po 4 min., užberiame druskos, pipirų. Svarbu neperkepti. Iškepus daržovėms patiekiame kartu su antiena, skanaus! Greitas maistingas patiekalas per 30 min.!

 

Už receptą dėkojame pirmakartskanaus. 

Atgal į receptų sąrašą