Antienos filė medalionai burgundiškame marinate su kopūstų salotomis
ingredientai
350 g. KITCHEN me antienos filė medalionai burgundiškame marinate (ant medinių iešmelių)
Salotoms:
1/2 vnt. Baltasis kopūstas (nedidelis)
1 vnt. Mėlynasis svogūnas (nedidelis)
1 vnt. Morka
1 vnt. Obuolys
1-2 a.š. Dižono garstyčios
2 v.š. Majonezas
Saujelė Pjaustytos šviežios petražolės
Pagal skonį Druska ir pipirai

Antienos filė medalionai burgundiškame marinate su kopūstų salotomis

35 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Nuo pakuotės nuimkite kartotinę įmautę ir nepradarę likusios pakuotės dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 min.
  2. Salotoms: plonais griežinėliais supjaustykite kopūstą, svogūną - pusžiedžiais, sutarkuokite morką ir obuolį, sudėkite garstyčias, majonezą, suberkite petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  3. Iškeptą antieną patiekite su salotomis. Skanaus!

       Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą