Antienos filė maltinių mėsainiai su brioche bandele ir ožkos sūrio užtepu
Antienos filė maltinių mėsainiai su brioche bandele ir ožkos sūrio užtepu
ingredientai
2 vnt.
Antienos maltinių Mėsainiams
2 vnt.
Brioche bandelių
2
raudonosios paprikos riekelių
50 g
tepamojo ožkos sūrio
keletos
salotų lapų
Antienos filė maltinių mėsainiai su brioche bandele ir ožkos sūrio užtepu
45 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Antienos maltinius
kepame ant griliaus maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Brioche bandelę perpjauname pusiau, kiekvieną pusę patepame ožkos sūriu.
Į vidų dedame iškepusį maltinį, salotų lapus ir paprikos riekelę.
Už receptą dėkojame Monika Oliv.
Atgal į receptų sąrašą