ANTIENOS BOWL – skaniau nei restorane!
ingredientai
340 g Antienos filė Žolelių didkepsnis KITCHENme
240 g sušių ryžių
2 vid. dydžio morkų
200 g sojų pupelių
pagal poreikį Marinuotų raudonųjų svogūnų
pagal poreikį Jūros dumblių salotų Wakame
2 vid. dydžio agurkų
2 vid. dydžio kivių
Salsa padažui:
1 a.š. grūdėtų garstyčių
1 a.š. klevų sirupo
2 a.š. žaliųjų citrinų sulčių

ANTIENOS BOWL – skaniau nei restorane!

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Pagal nurodymus ant pakelio, orkaitėje kepame antieną – 180 laipsnių temperatūroje 15min.

Kol mėsa kepa pasiruošiame visa kitą:

  1. Išverdame ryžius
  2. Paruošiame agurkų ir kivių salsa: susmulkiname agurkus, kivius, pagardiname druska, pipirais ir sumaišome su visais padažo ingredientais
  3. Sutarkuojame morkas, apšlakstome žaliųjų citrinų sultimis
  4. Kai mėsa ir ryžiai paruošti, dėliojame dubenėlį:
  5. Ryžiai
  6. Morkos
  7. Agurkų ir kiviųsalsa
  8. Svogūnai
  9. Sojų pupelės
  10. Wakame salotos
  11. Plonai pjaustyta antiena

 

SKANAUS! 

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS 

Atgal į receptų sąrašą