- Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros ir įdėkite KITCHEN ME antienos blauzdelių tulpes su prieskoniais su visa plastikine pakuote. Pakuotės neatidarykite. Kepkite apie 1 val. Po valandos nuimkite viršutinę plėvelę ir kepkite dar apie 10 min, kad blauzdelės apskrustų.
- Morkytes 1–2 min. apvirkite, nukoškite, gerai nusausinkite.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite medų ir balzaminį actą, pakaitinkite, kol viskas taps vientisa mase.
- Suberkite morkytes ir kepkite nuolatos maišydami apie 5–6 min. Pasūdykite ir pabarstykite smulkintomis žolelėmis.
- Iškeptas KITCHEN ME antienos blauzdelių tulpės su prieskoniais (kepti orkaitėje) patiekite su paruoštomis morkomis.
Receptas sikurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.