Antienos blauzdelių tulpės su daržovėmis, keptomis su raudonuoju pestu
ingredientai
600 g KITCHEN ME marinuotų antienos blauzdelių tulpių (kepti orkaitėje)
1 gab. dydžio cukinijos
5-6 mažų paprikų
6-8 vyšninių pomidoriukų
2 šaukštų džiovintų pomidorų pesto
2 šaukštų aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
žiupsnelis druskos

Antienos blauzdelių tulpės su daržovėmis, keptomis su raudonuoju pestu

55 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros ir įdėkite KITCHEN ME marinuotas antienos blauzdelių tulpes (kepti orkaitėje) su visa plastikine pakuote. Pakuotės neatidarykite. Kepkite apie 1 val. Po valandos nuimkite viršutinę plėvelę ir kepkite  dar apie 10 min, kad blauzdelės apskrustų.
  2. Cukiniją supjaustykite pailgais gabaliukais. Sudėkite visas daržoves į kepimo popieriumi išklotą skardą, lengvai pasūdykite.
  3. Džiovintų pomidorų pestą sumaišykite su aliejumi ir citrinų sultimis.
  4. Patepkite pestu daržoves ir kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. – kad daržovės tik lengvai suminkštėtų.
  5. Paruoštas KITCHEN ME marinuotas antienos blauzdelių tulpes (kepti orkaitėje) patiekite su grilintomis daržovėmis.

Receptas sukurtas bendradrarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą