Antienos blauzdelių „Tulpės“ su aštriomis daržovėmis
ingredientai
600 g. KITCHEN me marinuotos antienos blauzdelių Tulpės
100 g. Šaldytos šparaginės pupelės
1 vnt. Saliero lapkotis
2 vnt. Morkos
1 vnt. Geltonoji paprika
1 vnt. Svogūnas
100-150 ml. Ekologiškas daržovių sultinys
1 a.š. Kario prieskoniai
2 v.š. Džiūvesėliai
Pagal skonį Džiovintos petražolės

Antienos blauzdelių „Tulpės“ su aštriomis daržovėmis

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Kad paruoštumėte antieną, jos nereikės nė išimti iš pakuotės. Tiesiog vadovaukitės instrukcijomis ir kepkite ją orkaitėje apie 60 min.
  2. Supjaustykite salierą, svogūną, per pusę perpjaukite šparagines pupeles. Pailgomis juostelėmis supjaustykite papriką ir morką.
  3. Į aliejumi įkaitintą keptuvę sudėkite svogūną, morką ir salierą bei pakepinkite keletą minučių.
  4. Tuomet sudėkite šparagines pupeles, papriką, kario prieskonius ir viską pakepinkite dar keletą minučių.
  5. Supilkite sultinį, užvirinkite ir patroškinkite, kol jis išgaruos ir daržovės taps minkštos.
  6. Suberkite džiūvesėlius, viską patroškinkite apie 1 minutę ir daržoves apibarstykite džiovintomis petražolėmis. Skanaus!

       Dėkojame Kruopytės virtuvė už receptą!

Atgal į receptų sąrašą