Antienos blauzdelių "tulpės" paruoštos kepimui. Viskas ne tik sumarinuota, bet ir sudėta į kepimo indą.
ingredientai
350 g Kitchenme marinuotos antienos Tulpės

Antienos blauzdelių "tulpės" paruoštos kepimui. Viskas ne tik sumarinuota, bet ir sudėta į kepimo indą.

40 min.
2 asmenims
Gaminimas

Mano patarimas: Iškepus antienai, leiskite jai truputį pailsėti. Tuo tarpu įkaitinkitę keptuvę, į ją supilkite skystį iš skardelės, kur kepė antiena, įpilkite 150ml sultinio, šaukštą balzaminio acto, pusę šaukšto medaus ir užvirkite, leiskite porą minučių pavirti. Jei norite tirštesnio padažo, šaukštelį krakmolo užpilkite 2 šaukšteliais šalto vandens ir maišant supilkite į padažą.

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Kerų puodams. 

Atgal į receptų sąrašą