Antienos blauzdelės su gaiviomis pankolio salotomis
ingredientai
600 g (1 pakuotė) Antienos blauzdelių
Salotoms:
2 vnt. pankolių
2 vnt. morkų
1/2 vnt. ilgavaisio agurko
pagal poreikį smulkintų šviežių petražolių
Padažui:
1 v.š. Dižono garstyčių
1 a.š. medaus
1/2 vnt. citrinos sulčių
Pagal skonį druskos
Pagal skonį pipirų
1 v.š. tyro alyvuogių aliejaus

Antienos blauzdelės su gaiviomis pankolio salotomis

1 val. 15 min.
2 porcijos
Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros ir įdėkite su visa plastikine pakuote (neatidarant) antienos blauzdelių "Tulpes". Kepkite apie 1 val.Po valandos nuimkite viršutinę plevelę ir kepkite  dar apie 10 min, kad blauzdelės apskrustų.

  1. Morkas supjaustykite daržovių skustuku plonomis juostelėmis.
  2. Pankolius ir agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis, suberkite smulkintas šviežias petražoles. Pabarstykite druska ir pipirais.
  3. Iš nurodytų ingredientų paruoškite padažą. Jį padalinkite į dvį dalis.
  4. Atskirai sumaišykite morkas ir pankolių salotas pagardindami paruoštu padažu ir palikite apie 5 min.
  5. Dėkite į lėkštes pirmiausia morkas, tada ant viršaus pankolio salotas ir antienos blauzdelių "Tulpę". Skanaus!

Pateikiama: „IMG_5082-1.jpg“


      Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą