ANTIENOS AMPLUA: vakarienė ir dėžutės į darbą.
ingredientai
600 g Marinuotos antienos tuplės
150 g Perlinės kruopos
3 obuoliai
3 morkos
mėgstama uogienė
žiupsnelio Druska, pipirai, žolelių miksas, alyvuogių aliejus

ANTIENOS AMPLUA: vakarienė ir dėžutės į darbą.

apie 45 min.
3 asmenim
Gaminimas
  1. Morkas nuskutame ir supjaustome juostelėmis, gardiname druska, pipirais ir žolelių mišiniu, apšlakstome aliejumi
  2. Įkaitiname orkaitę 180 laipsnių ir viską dedame kepti kartu:
     
     
     
    antienos blauzdeles ir ant kepimo indo paklotas morkas bei išdėliotus obuolius - blauzdeles kepsime valandą, o obuolius ir morkas ištraukite po 20min. 
  3. Kol viskas kepa, išverdame kruopas
  4. Dėliojame į lėkštes ir patiekiame su uogiene, o kas liko - rytojaus pietums į dėžutę. 

 

Skanaus! 

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą