Antiena su daržoviniu humuso pagardu
ingredientai
600 g antienos blauzdelių “tulpių” su prieskoniais
Pagardui:
100 g humuso
1 vidutinės morkos
1 nedidelio svogūno
kepimui aliejaus
Fetos sūrio
2 v.š. vandens
1/4 a.š. druskos
1/4 a.š maltų juodųjų pipirų

Antiena su daržoviniu humuso pagardu

60min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Antienos blauzdeles dėti kepti į įkaitintą orkaitę, o tuo tarpu, paruošti pagardą.
2. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytą svogūną.
3. Į maisto smulkintuvą sudėti kepintas daržoves, humusą, įpilti vandens ir prieskonių. Viską pertrinti iki vientisos masės. Jeigu masė per tiršta, galima įpilti daugiau vandens. Jeigu per skysta - įdėti daugiau humuso.
4. Ant lėkštės dėti pagardą. Ant viršaus sudėti iškepusias antienos blauzdeles ir viską apibarstyti fetos sūriu.

Skanaus!
 
Už receptą dėkojame Rožinis avokadas. 

 

 

 

Atgal į receptų sąrašą