2 kg | Kitchen me marinuotas ančiukas, įdarytas obuoliais |
Padažui: | |
3 | apelsinų sultys |
pusės | citrinos sultys |
1 v.š. | medaus |
žiupsnelis | Druskos |
žiupsnelis | Juodųjų pipirų |
Garnyrui: | |
1 | Obuolys |
pagal poreikį | Saliero stiebas |
1 | Morka |
Majonezas | |
žiupsnelis | Druska |
Antieną pašauti į orkaitę ir uždarame inde kepti valandą. Išėmus iš orkaitės sudėti padruskintas bulves, ir vėl uždengus indą kepti dar valandą.
Morką nuskusti ir sutarkuoti, saliero stiebą ir obuolį smulkiai supjaustyti. Pagardinti druska ir majonezu.
Sultis ir medų supilti į prikaistuvį ir kaitinti ant silpnos ugnies kol skysčio sumažės perpus. Sudėti druską ir pipirus, dar truputį pakaitinti ir palikti atvėsti.
Už receptą dėkojame 5 produktai.