Antiena +salotos
ingredientai
600 g antienos blauzdelių Tulpių su prieskoniais
Salotom:
60 g bolivinės balandos
mėgiamų Salotų
Špinatų
2 nektarinų
kepimui Kokosų aliejaus
pusę ilgavaisio agurko
1 v.š. saulėgrąžų seklų
Padažui:
2 v.š. obuolių acto
1 a.š. klevų sirupo
Krapų
Juodųjų maltų pipirų
Prieskosnių su alyvuogėmis

Antiena +salotos

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Kol mėsa kepasi orkaitėje, užvirkite pasūdytą vandenį (santykis 3 (vandens) : 1 (kruopų), sudėkite bolivinės balandos kruopas. Virkite apie 20 min. ant silpnos ugnies.

2. Salotas, špinatus, nektarinus, agurką nuplaukite. Žalumynus susmulkinkite, nektarinus supjaustykite skiltelėmis, agurko griežinėlius į 4 dalis.

3. Nektarinus kelias minutes pakepinkite keptuvėje ant vidutines ugnies su šiek tiek kokosų aliejaus.

4. Sumaišykite padažo ingredientus.

5. Į dubenį sudėkite žalumynus, pjaustytą agurką, saulėgrąžų sėklas, kepintus nektarinus, nukoštas kruopas, viską išmaišykite. Tuomet užpilkite padažu ir dar kartą viską permaišykite.

6. Į lėkštę dėkite iškepusią mėsą ir paruoštas salotas.

 

Už receptą dėkojame Rožinis avokadas 

Atgal į receptų sąrašą