Ančiukas su spanguolių-obuolių padažu
ingredientai
1vnt. Kitchen me marinuoto ančiuko įdaryto obuoliais
2 puodelių spanguolių
1/2 puodelio cukraus
1/2 puodelio vandens
pagal skonį Mėgiamų prieskonių(inamono, kardamono, muskato, apelsinų žievelės ir t.t)
1 didelio obuolio

Ančiukas su spanguolių-obuolių padažu

90 min.
4 asmenims
Gaminimas
1. Ančiuką iškepame pagal instrukciją ant pakuotės
2. Puode sumaišome spanguoles, vandenį, cukrų ir prieskonius. Užkaičiame ant nedidelės ugnies.
3. Verdame iki kol spanguolės susproginėja ir padažas pradeda tirštėti, maždaug 10-15 minučių. Tada sudedame nuluptą ir stambia tarka sutarkuotą obuolį.
4. Vis maišant kaitiname iki kol padažas tampa vientisas ir tirštas.
5. Antieną tiekiame su bulvių koše, apliejus padažu.
Atgal į receptų sąrašą