Kepta anties kulšelė su prieskoniais
ingredientai
1 pakuotė (600 g) KITCHEN me Marinuotos antienos kulšelės su prieskoniais
1 šakelė Rozmarinas
Pagal poreikį Ryžiai ar bulvių košė
Pagal poreikį Sezoninės daržovės

Kepta anties kulšelė su prieskoniais

70 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Pirmiausia reikia nuimti kartoninę pakuotę, NEPRAPLĖŠTI pačios pakuotės, tuomet įdėti į 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. 
  2. Kepti kulšeles apie 60 minučių.
  3. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos praplėšti pakuotę, įdėti rozmarino šakelę ir kepti kol gražiai kulšelės paruduos.
  4. Kol kulšelės keps, išsivirti ryžius ir pasiruošti norimas daržoves.

Vos per 1 valandą paruošta antiena nustebins Jus sultingumu, sodriu skoniu ir lengvu pagaminimu!

Atgal į receptų sąrašą